Schetsen in de zon

Vorige week sprak ik met de Spaanse kunstenaar Simeon Saiz Ruiz. Hij vroeg me of ik ook wel eens naar buiten ging om te schilderen. Tot mijn eigen verbazing had ik daar nog nooit aan gedacht. Deze openbaring in combinatie met een geweldig zonnetje zorgde ervoor dat ik vanochtend in het park (en later op de campus) belandde met mijn schetsblok. Heerlijk! Weer een paar tekeningen én sproeten rijker.

3 thoughts on “Schetsen in de zon

  1. Fijn bericht! Een beetje vitamine D in je werk kan waarschijnlijk geen kwaad ;). Ga je straks ook al je schilder spullen naar buiten meenemen? En wat doet deze kunstenaar zelf, vanwaar zijn vraag?
    Liefs!

    1. Ja ik wil ook zeker een keer een uitgebreide sessie met verf gaan doen! Vraagt alleen nog iets te veel logistiek voor deze dinsdagochtend.
      Nou.. hij vroeg het volgens mij gewoon uit interesse. En hij was van mening dat via een foto soms toch iets verloren kan gaan.

  2. En een mooie schets van het Torentje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.