Blog

Tederheid / Tenderness

Read more

Overgave

Read more

Een rond schilderij

Deze hangt inmiddels bij de eigenaar aan de muur. Deze keer een totaal abstract schilderij, en rond. Gemaakt met olieverf en krijt. Diameter: 60 cm.

Read more

Nieuw werk

In de drukte van alledag vind ik maar weinig rust, tijd en energie om te schilderen. Jammer, maar tegelijkertijd is het ook even zo. Hierbij deel ik de twee nieuw(st)e schilderijen van afgelopen tijd. En een kleintje:

Read more

Twee zwanen

Schilderij in opdracht van de Universiteit Twente, als afscheidscadeau voor voormalig vicevoorzitter Mirjam Bult. Een eer om dit cadeau voor Mirjam te mogen maken!

Read more

Ingekleurd

Read more

bootje in noorwegen

Dit roeibootje kwamen we deze zomer tegen in een prachtige vallei in Noorwegen: Innerdalen. Het water waarin dit bootje lag, werd omringd door prachtige bergen. Wij zetten ons tentje op naast dit water. Wat een paradijs! Het schilderij is nog te koop. Als je interesse hebt, stuur me dan een berichtje.

Read more

De steiger

Op de valreep voor ik morgen start met mijn nieuwe baan: een nieuw schilderij. Deze zomer was ik in Noorwegen. Wat is dat een prachtig land vol afwisselende natuurgebieden! We belandden van het ene in het andere paradijs. Dit schilderij laat zo’n paradijsje zien, namelijk in Malvik, een plaatsje ruim 10 kilometer ten oosten van […]

Read more

Powervrouw II

Na een prachtige reis door Noorwegen – waarvan je allicht nog beelden terug gaat zien in toekomstige schilderijen – heb ik thuis weer de kwasten opgepakt. Deze keer niet in opdracht (hij is nog te koop: mocht je interesse hebben, stuur me een berichtje), maar wel ge├»nspireerd op een schilderij dat ik eerder in opdracht […]

Read more

Bovec

Zie mijn Instagram voor een impressie van de making of.

Read more