Storm na de stilte

En toen was mijn laatste blog opeens vier maanden geleden, waarvan ik er 3,5 in Barcelona studeerde. En of ik daar ook heb geschilderd? Ik heb de vraag al een paar keer gehoord, maar het antwoord is teleurstellend: nee, helemaal niet. Waarom kan ik niet goed zeggen. Geen inspiratie? Geen energie? Teveel afleiding? Gebrek aan atelier of materialen?

Terug in Nederland heb ik meteen mijn kamer omgebouwd tot atelier (voordeel van verhuizen: een praktisch lege kamer) en mijn schilderspullen weer opgezocht (nadeel van verhuizen: in welke doos heb ik die verf gestopt?). Ik heb weer een doel: de AKI finals! Ik mag meedoen met deze expositie van afstudeerders, een eer! Het ene moment sta ik te stuiteren van enthousiasme, het andere moment twijfel ik of ik er goed aan doe dat ik mee doe. Lukt het me wel om eruit te halen wat erin zit? Ik heb genoeg werk om te presenteren, maar ik zou zo graag nog hét sluitstuk schilderen voor deze expositie. Spannend of het lukt!

Voor wie het leuk vindt mag het vast in zijn agenda zetten: 29 juni is tussen 16.00u en 21.00u de opening van AKI finals. De expositie is te bekijken tot en met 4 juli. (En dan vertrek ik samen met mijn kunstwerken uit Enschede!)

1 thought on “Storm na de stilte

  1. Staat in de agenda!! Ik ben heel erg nieuwsgierig..
    Geloof in jezelf en de rest komt vanzelf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.