De kunstenaar is terug

Na een behoorlijke periode van radiostilte weer tijd voor een berichtje op deze website. Ik schilder weer! Na bijna twee jaar –behalve in de categorie muren, plafonds en kozijnen- niet geschilderd te hebben, is de kunstenaar in mij weer naar boven gehaald. Waarom zo lang niet geschilderd? Iets met afstuderen, een huis verbouwen en een jaar keihard (en met veel plezier) werken waardoor ik geen tijd, energie en lange tijd ook letterlijk geen ruimte had om te schilderen. Maar met een lange zomer tussen twee banen in en een “bijna-af” huis, kwam daar opeens weer ruimte om mijn ezel weer tevoorschijn te halen. De atelier-hoek is ingericht en de eerste twee schilderijen zijn af. Hieronder zien jullie er eentje van, gemaakt in opdracht en geïnspireerd op een kunstwerk van M.C. Escher.

acrylic on canvas, 80 x 120 cm

Echt heerlijk om weer kunst te maken! Ik merk dat ik deze periode veel plezier haal uit werken in opdracht, dus meteen een oproepje: mocht je zelf interesse hebben om een kunstwerk door mij te laten maken of iemand kennen voor wie dat geldt, stuur me dan een berichtje (bijvoorbeeld via het contactformulier op deze site). Dan kunnen we samen op zoek naar wat en hoe en kan ik wat meer vertellen over prijzen. Uiteraard allemaal zonder verplichtingen 🙂

Oja, benieuwd naar de making of van het schilderij hierboven? Neem dan eens een kijkje op mijn Instagram-account (ook zichtbaar voor mensen zonder Instagram).

Mooie zomer allemaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.