De steiger

Op de valreep voor ik morgen start met mijn nieuwe baan: een nieuw schilderij. Deze zomer was ik in Noorwegen. Wat is dat een prachtig land vol afwisselende natuurgebieden! We belandden van het ene in het andere paradijs. Dit schilderij laat zo’n paradijsje zien, namelijk in Malvik, een plaatsje ruim 10 kilometer ten oosten van Trondheim.

Het schilderij is nog te koop. Als je interesse hebt, stuur me dan een berichtje.

De steiger, acryl op linnen, 50 x 70 cm

Benieuwd naar een kijkje achter de schermen bij het maakproces? Kijk dan eens op mijn Instagram. Daar zie je hoe dit schilderij stap voor stap is gemaakt.

1 thought on “De steiger

  1. Prachtig Eline!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.