Plan, droom en wat kiekjes

Het werd tijd voor een blog. Een plek waar ik af en toe kiekjes kan plaatsen van nieuwe werken (in wording) en waar ik jullie op de hoogte kan houden van nieuwe dromen en plannen. Dus, daar is die! Voor wie volgen wil, je kunt hier rechts je mailadres achterlaten (en op enter drukken). Laten we beginnen met een plan, droom én wat kiekjes.

Plan: In april zijn mijn schilderijen te zien in café Het Bolwerk in het centrum van Enschede. Dus als je nog een leuke locatie zoekt voor een drankje..

Droom: Morgen ga ik met een busje kunst naar de voorronde voor de Zomerexpo 2017 van Museum de Fundatie. De winnaars mogen van mei t/m augustus daar hun werk exposeren. Gaaf en spannend! Ik doe mee met twee schilderijen, 1 op de 12 werken wordt gekozen… reken je kans maar uit!

Kiekjes: Meestal maak ik tijdens het schilderen wat (niet-zo-hoge-kwaliteit) foto’s van het proces. Ik wilde eens zo’n reeks met jullie delen. Dit schilderij, Ophelia I, is één van de twee werken die nu in het busje klaarstaat.

2 thoughts on “Plan, droom en wat kiekjes

  1. ik wil deze blog natuurlijk graag volgen!

  2. Wat mooi! ☺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.