De uitslag

Helaas. Afgelopen zondag ging ik met volle handen weer naar huis, en dat was geen goed teken. Na zo’n anderhalf uur in de rij te hebben gestaan (wat nogal onhandig was met twee schilderijen van ca. 200 x 150 cm) verdwenen mijn schilderijen achter een gordijntje naar de jury. En na een paar minuten kwamen ze weer terug en kon ik weer met m’n boeltje naar huis. Geen Zomerexpo voor mij dus.

Maar… ik heb weer twee rollen doek in mijn ateliertje bezorgd gekregen, dus er kan weer flink geschilderd worden!

Hieronder twee fotootjes uit mijn atelier van schilderijen die ik vorige maand heb geschilderd.

 

2 thoughts on “De uitslag

 1. Jammer Eline! Ze weten niet wat ze missen!
  Maar er komt vast wel een andere gelegenheid om je mooie schilderijen ze laten zien!
  Gr. Janny

 2. Oh, da’s jammer Eline!
  Een volgende keer beter.
  Veel plezier met die nieuwe rollen!
  Hartelijke groet, Tineke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.