Geselecteerd voor Best of Graduates 2018

Hoog tijd voor een nieuwe update, want er gebeurt van alles! Allereerst waren daar de AKI finals en alle logistiek eromheen. Hieronder een paar foto’s van deze expositie. Wat geeft het veel energie om met mensen over je kunst te kunnen praten!

Een paar dagen geleden kreeg ik een bericht dat me deed stuiteren: ik ben geselecteerd voor “Best of Graduates 2018”, georganiseerd door Galerie Ron Mandos. Dat houdt in dat ik ben genomineerd voor de Young Blood Award én dat mijn schilderijen de hele maand augustus te zien zijn in de Galerie (Prinsengracht 282, Amsterdam). Wees welkom om langs te komen! Vrijdag 3 augustus is van 17.00-20.00u de opening en 1 september is een feestelijke afsluiting en worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Wil je wat snellere updates van mijn kunstleven? Dat kan via Instagram (ook voor mensen zonder account): @EMvanHove.

 

 

 

 

2 thoughts on “Geselecteerd voor Best of Graduates 2018

  1. Wat goed Eline! Wie weet nemen we een kijkje in Amsterdam inde vakantie. We duimen voor je, succes!
    Gr. Janny.

    1. Dankjewel Janny!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.