Updateje

Wauw en toen ging het leven als kunstenaar in een stroomversnelling. In augustus hing mijn werk bij Galerie Ron Mandos. Vanaf eind september is de expositie Nieuwe Oogst geopend in Afslag BLV, een expositieruimte in Heerenveen van museum Belvédère. (Wil je mijn werk daar zien? Dat kan! Het staat er nog tot 18 november. Zie hier.) Daarnaast hingen er de afgelopen weken ook schilderijen bij Menzis Jong Talent. Medewerkers van Menzis mochten stemmen op de kunstwerken die er hingen, en werken met de meeste stemmen werden aangekocht. Joepiee! Mijn schilderij Ophelia I werd tweede en maakt vanaf nu onderdeel uit van de kunstcollectie van Menzis.

En oja: ik ben aan het afstuderen. Niet in de kunst, maar in de wiskunde. En ja… dat kost tijd. En dan kan het zomaar eens gebeuren dat een blogje erbij inschiet. Oeps!

P.S. Ik ontdekte dat het contactformulier op mijn site niet werkte. Dat is inmiddels gefixt, maar als je de afgelopen tijd iets hebt gestuurd en geen antwoord hebt gehad: tijd voor nog een berichtje. 😉

Best Of Graduates 2018, Ron Mandos, Amsterdam

 

Expositie Nieuwe Oogst, Afslag BLV (museum Belvédère), Heerenveen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.