De werkschouw

Precies 2 weken geleden was de werkschouw: de eindbeoordeling op de aki. Dit moment ging als in een roes voorbij. Veel complimenten en bemoedigende woorden die je wil onthouden, maar die je toch ontglippen. En ook veel nieuwe inspiratie bij het zien van het werk van de anderen. Gelukkig mag ik na de zomer nog een half jaar verder op de aki!

Na de schouw is het opruimen geblazen: want het gebouw moet leeg worden gemaakt voor eindexamenkandidaten. Pfoeh, wat een logistiek om ál die schilderijen, tekeningen, verfspullen en frutsels een plek te geven. Maar inmiddels is dat gelukt! De grootste uitdaging was het vinden van een geschikte plek voor het schilderij ‘Ophelia II’ van 200 x 250 cm (formaatje tweepersoonsbed). Voor wie hem wil bewonderen: deze hangt nu in vakantieboerderij DrenthelSchoppe in Aalten (www.drenthelschoppe.nl).

Oja psst: ik heb ook eindelijk deze website geüpdatet met foto’s van de nieuwe schilderijen en tekeningen.

De nieuwe plek van ‘Ophelia II’ (acryl, 200 x 250 cm).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.